2017

Cabernet Sauvignon

Un vin corpolent, bogat în arome, cu note de cireşe negre, afine sau stejar, cu un echilibru perfect între rotunjime şi aciditate, Cabernet-ul produs în zona Măcin ne încântă şi ne impresionează încă din prima clipă prin calitatea lui deosebită. Este tipic, bine structurat, cu taninuri puternice dar bine integrate, cu un potenţial de învechire foarte bun.
Se poate asocia cu mâncăruri din carne roşie (vită, porc, miel) sau brânzeturi aspre.

Temperatura recomandată de servire: 15-18°C

Date generale

  • Tip: Rosu sec
  • Continut de alcool: 13% vol
  • Calitate: DOC-CMD Sarica Niculitel

Medalia de Aur la Concursul Wine Pro Romania 2017

Medalia de Argint la Concursul National de Vinuri Bachus, Focsani, 2017

 

Call Now Button

Trebuie să ai minim 18 ani pentru a vizita acest site.

Te rugăm să confirmi că ai peste 18 ani